Rasvjeta po mjeri

Svaki prostor je specifičan na svoj način, te je čest slučaj da je izvor vještačke svijetlosti potrebno prilagoditi kako bi se dobilo orginalno riješenje i poseban ugođaj enterijera ili eksterijera. U tom smislu, neophodno je da imate podršku stručnjaka i da pored kataloških modela rasvjetnih tijela imate mogućnost sami kreirati rasvjetu po mjeri.


Od osnivanja kompanije, naglasak je na izradi svjetiljki po zahtjevima kupca uz uvažavanje tehničkih propisa, specifičnosti i zahtjeva prostora, odnosno klijenta. Poznavanjem integracije svjetla i prostora može se kombinovati kvalitet, moderan dizajn I tehničke karakteristike kako bi obogatili ostale elemente, omogućili optimalnu iskorištenost prostora I dobili estetski sklad.


Pored rasvjetnih tijela, klijent ima na raspolaganju i konsultantske usluge i mogućnost izrade preliminarnih i detaljnih energetskih pregleda za potrebe projekata energetske efikasnosti, koje podrazumijeva i savjetovanje od strane stručnih lica, detaljan energetski pregle i tehno-ekonomska analiza.


Kupci se mogu odlučiti i na proces „ključ u ruke” te sebi olakšati uređenje, dugoročno napraviti uštede i ukoračiti u svijet dizajna, funkcionalnosti i kvaliteta. Bilo da je izbor stropna, podna ili zidna rasvjetu isključivo se radi o kvalitetnim LED izvorima svjetla na koje se daje višegodišnja garancija.

Buy now