Reklamni digitalni displej je budućnost oglašavanja

Reklamni digitalni displej je budućnost oglašavanja

Reklamni digitalni displej je budućnost oglašavanja

U cilju što boljeg predstavljanja na tržištu, Elektro tim svojim klijentima nudi moderne alate za oglašavanje i interakciju sa svojim kupcima. Izrada i montaža specifičnih naprednih rješenja u oblasti marketinga nametnuo se kao odgovor na sve veće potrebe tržišta.

Pored svih klasičnih reklama, LED i dinamičkih svjetlećih reklama, Elektro tim je razvio sofisticirani proizvod – digitalni reklamni displej.

Ovo rješenje predstavlja budućnost reklamiranja, jer displej na mjestu prodaje potencijalnom kupcu šalje sadržaj koji mu je namijenjen kao ciljnoj grupi, u trenutku neposredno prije same kupovine ili interakcije. Pametni displej može registrovati da li se radi o muškarcu ili ženi i na osnovu toga predložiti potencijalni predmet interesovanja, te je kao takav idealno sredstvo za prezentovanje proizvoda ili usluge.

Digitalni reklamni displej nudi jednostavnu mogućnost promjene sadržaja u realnom vremenu kao i raznolikost prikazivanja, bilo da je riječ o fotografijama, video ili audio zapisu. Posjeduje vlastiti softver koji je zaštićen, ne zavisi od pristupa internetu i ima integrisan senzor pokreta.

Reklamni digitalni displej je originalno, fleksibilno i interaktivno sredstvo oglašavanja, zahvaljujući kojem će vaša marketinška kampanja dobiti potpuno novu dimenziju i izdvojiti vas od konkurencije.

Elektro tim je sa svojim rješenjem „Digitalni reklamni displej“ bio finalista na takmičenju za „Najbolju tehnološku inovaciju“ i dobio jednu od nagrada.