Svjetleće reklame i reklamni displeji


Reklamiranje proizvoda ili usluge više nije potreba - postalo je obaveza. U cilju što boljeg predstavljanja na tržištu, Elektro tim ima namjeru svojim klijentima ponuditi moderne, različite i dinamične marketing alate za oglašavanje i interakciju sa svojim kupcima. Izrada i montaža reklamnih oznaka i specifičnih naprednih rješenja u oblasti marketinga nametnuo se kao odgovor na potrebe tržišta i temeljan pristup Elektro Tim-a dobrom prezentovanju, osjećaju za estetiku, ali i poznavanjem tehničkih mogućnosti.


Praćenje standarda i konstantno unaprijeđenje proizvoda je potreba Elektro Tim-a. U ponudi su:

PROSTORNE REKLAME

SAMOSTOJEĆE REKLAME

TOTEMI

LED DISPLEJI

SVJETLEĆE REKLAME

DIGITALNI DISPLEJI SA DALJINSKOM PROMJENOM SADRŽAJA


Pod nazivom Digital advertising display, ovaj displej na mjestu prodaje potencijalnom kupcu šalje sadržaj koji mu je namjenjen kao ciljnoj grupi, u trenutku neposredno prije same kupovine ili interakcije. Ovaj pametni display može registrovati da li se radi o muškarcu ili ženi i na osnovu toga predložiti potencijalni predmet interesovanja, te je kao takav idealno sredstvo za prezentovanje proizvoda ili usluge.


Orginalno, fleksibilno i interaktivno sredstvo oglašavanja našlo je široku primjenu indoor i outdoor promocije, edukacije, istraživanja i interakcije na mjestu prodaje. Nudi jednostavnu mogućnost promjene sadržaja u realnom vremenu kao i raznolikost prikazivanja, bilo da je riječ o fotografijama, video ili audio zapisu. Posjeduje vlastiti softver koji je zaštićen, a dobra vijest je da ne zavisi od pristupa internetu. U ovaj softver je integrisan i senzor pokreta koji dozvoljava aktiviranje sadržaja na kretanje uz istovremeno puštanje male količine mirisa, ukoliko je to potrebno.Digital advertising display

2 godine garancije na ispravnost,

besplatna montaža i obuka,

mogućnost iznajmljivanja podrazumijeva besplatnu montažu, obuku i održavanje

usluga promjene sadržaja se dodatno naplaćuje

Pored svih pomenutih i klasičnih reklama, Elektro tim nudi i izradu LED i dinamičkih svjetlećih reklama velikih formata. Zavisno od potreba moguće je napraviti različite dimenzije i oblike.


Buy now