Novogodišnja i Božićna rasvjeta

Elektro Tim se tokom godina izdvojio kao neprikosnoveni lider na BiH Tržištu u oblasti novogodišnjih dekoracija i svjetlećih novogodišnjih ukrasa. Elektro Tim je ovlašteni i eksluzivni distributer za kvalitetan asortiman proizvoda kompanije MK Illumination iz Austrije, a najbolji pokazatelj profesionalnog pristupa i kvaliteta jesu realizovani projekti.


U prethodnih 10 godina smo raznim svjetlećim ukrasima pomogli da se ukrase trgovi mnogih gradova širom Bosne I Hercegovine (Kotor Varoš, Modriča, Srebrenik, Gračanica, Goražde, Mrkonjić Grad, Sanski Most, Trebinje, Gradiška, Tuzla, Bihać, Drvar, Sarajevo), a u samoj Banja Luci smo ukrasili centralni trg (“projekat Zimzograd”), te centrale i poslovnice banaka kao što su Balkan Investment Banka, MF Banka, Hypo Alpe Adria Bank i Volksbank (poslije Sberbank), te mnoge druge poslovne i ugostiteljske objekti od značaja. Osim toga, ukrasili smo I razne tržne centre, ako što su Merkator (Brčko, Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka) te Tropic tržne centre (Banja Luka, Gradiška, Prijedor, Brod, Bijeljinu I Trebinje).


U svojoj ponudi, pored specifičnih novogodišnjih ukrasa koji se rade po mjeri, Elektro Tim nudi i ukrasne jelke i zelenilo, svjetleće natpise, zavjese i lančanice, svjetleće motive, ali i rasvjetu za svečanosti i specijalne prilike.

Buy now