O nama

Elektro Tim - LED rasvjeta po mjeri.


Preduzeće Elektro Tim d.o.o. je 2009. godine nastalo kao rezultat ideja grupe mladih inženjera elektrotehnike i njihove vizije da tržištu ponude nešto novo i jedinstveno. Od osnivanja, tim stručnjaka iz ove oblasti, fokusiran je na rasvjetna tijela i rasvjetu kao bitan segment svakodnevnih i specijalnih prilika.

Osvjetljenje u životnom ili poslovnom prostoru, specijalnim prilikama ili manifestacijama je kompleksan proces te je neophodno taj posao prepustiti profesionalcima. Projektovanje i proizvodnja svjetlećih tijela po mjeri, u enterijeru ili eksterijeru, ono je za šta je ova kompanija usko specijalizovana. Nakon uvida u prostor, kupac dobija idejno rješenje, izradu projekta energetske efikasnosti, te zatim ugradnju željenog rasvjetnog tijela prilagođenog njegovim potrebama.
Mi smo eksperti za svjetlo


Inženjeri sa velikim iskustvom u području osvjetljenja i energetske efikasnosti imali su namjeru da umjesto kataloške prodaje rasvjetnih tijela tržištu ponude LED rasvjetu po mjeri.


Elektro Tim proizvodi i ugrađuje sve vrste LED rasvjete, kvalitetnog izvora svjetlosti, modernog izgleda i višegodišnje garancije. Originalno osmišljeno rješenje podrazumijeva specijalan pristup upravljanja i izrade posebnog i prilagođenog rasvjetnog tijela. To znači da se, prema zahtjevima kupaca, izrađuje i drajver za napajanje i kontrolu rasvjete.


Sve je češći slučaj da se u svrhu dekorisanja koristi rasvjeta. Minimalistički efekat i ugođaj koji svjetlost i rasvjetna tijela pružaju je nezamjenjiv i jedinstven, te je kao takav odabir mnogih poslovnih subjekata. Pored standardne ponude LED rasvjete i rasvjete za dekorisanje, Elektro Tim nudi i rasvjetna tijela i elemente za dekorisanje poslovnih i drugih prostora, ali i svjetleće i digitalne reklamne displeje za maloprodajne objekte.


Profesionalnost i poslovni partneri


Najbolji dokaz i pokazatelj profesionalnosti su realizovani projekti koji stoje iza Elektro tim-a. Pored životnih prostora koje su njihovi projekti oplemenili tu su i poslovni klijenti i zajednice koje su prepoznale značaj ove vrste prezentacije za svoje poslovanje. Neki od njih su centrale i poslovnice banaka kao što su MF Banka, Balkan Investment Banka, Addiko Bank i Volksbank (poslije Sberbank), tržni centri poput Merkatora (Konzum) i Tropic-a, opštine i gradske uprave, ali i hotelski i ugostiteljski objekti. Osnovno tržište je Bosna i Hercegovina, ali Elektro Tim je svojim projektima i proizvodima prisutno i na tržištu Srbije, Hrvatske i zemalja Evropske Unije.


Imajući u vidu znanje i iskustvo, kao i činjenicu da Elektro Tim raspolaže jako kvalitetnim asortimanom proizvoda, siguran su poslovni partner arhitektama, dizajnerima prostora, inžinjerima elektrotehnike, projektantima ali i pojedinačnim investitorima i građevincima. Zajedno sa njima se osmišljava interesantno, ekonomično i funkcionalno riješenje u kojem će krajnji korisnik uživati dugi niz godina, a dobra praksa ovog tima je što svojim kupcima i klijentima stoji na raspolaganju sa besplatnim prijedlozima i prostornom vizualizacijom. Vizija Eletro Tim-a je da ne postoje ograničenja kada je rasvjeta u pitanju, a mašta je jedini limit za rađanje novih ideja.


Buy now